Interieur

Wanneer je je interieur een andere ‘look and feel’ wilt geven, kun je woonbladen doorlezen, woonprogramma’s kijken, een woonwinkel bezoeken en natuurlijk heel veel inspiratie opdoen bij anderen. Meestal doen we niet anders want veel mensen vinden een trendy interieur leuk en zoeken graag naar overeenkomsten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar dan is het nog niet meteen jouw eigen interieur.

Wat Sterinterieur doet is een interieur afstemmen op wie jij bent, alleen of met je huisgenoten. Zodat het een omgeving is waarin jij past, als een lekkere jas zeg maar. Jouw wensen zijn daarin leidend maar vraag het jezelf maar eens af; ben je graag thuis of ben je liever weg? Vind jij je rust elders of gewoon thuis op die ene speciale plek?

‘Met andere kussens krijgt de bank een zachte sfeer’

De effecten van kleur

Kleur heeft een groot effect op mens en omgeving. Over het algemeen word je van heldere, lichte kleuren meer opgewekt dan van zware, donkere kleuren. Het kan dus je gemoedstoestand, je emotie, beïnvloeden. Daarnaast heeft kleur ook een associatieve -en natuurlijk- een ruimtelijke werking. Ook heeft lichtinval een direct effect op kleurtoepassing.

Al die aspecten spelen een rol bij een kleuradvies voor je interieur en Sterinterieur voegt daar dus nog een extra dimensie aan toe; kleur en energie in samenhang met de windrichtingen van je huis.

Balanceren is ook goed kijken naar kleuren waar je gelukkig van wordt. Welk type ben je, welke energie zit er in een ruimte en hoe combineer je dat. Allemaal aspecten die Sterinterieur in een analyse meeneemt om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

‘Wij wilden graag een grijze wand. Bij Sterinterieur hebben ze ons geholpen met de kleur en waar we deze het beste konden toepassen.’